diumenge, 22 de març del 2009

Cavil·lant.....

Llegint el llibre de El Viento en los Sauces hi ha hagut diverses frases que ens han fet reflexionar.

La primera frase és: "Como en sueños, ocupó el asiento del conductor, empuñó la palanca y condujo el coche, dando una vuelta por el patio y saliendo bajo el arco del portal; y, como ocurre en los sueños, todo sentido del bien y del mal, todo temor de las evidentes consecuencias, pareció desvanecerse en la mente del Sapo."- Pàgina 109.
*Durant la lectura d'aquesta frase, vam percatar-nos de que fa referència als somnis d'una manera molt passatgera, però que no li falta raó. Quan nosaltres somiem, és a dir, durant els somnis, fem coses que a la vida real no les fariem perquè som conscients de que són una bojeria, però quan somiem no som conscients del que estem fent i podem fer tot allò inimaginable a la realitat.

La següent frase és: "Pues éste es el último y el mejor presente que el bondadoso semidiós ofrece a aquellos a quienes revele su protección: el don del olvido"- Pàgina 123
*Les persones humanes guardem els records, tothom té records bons i dolents, però hi ha un dia en que acabem oblidant els dolents i queden només els bons. Quant viatgem pel nostre passat, intentem recordar-lo amb bon gust de boca i amb un mig somriure als llabis.

Encara que ens sàpigui greu, tot s'oblida més aviat o més tard...i de tot s'acaba tenint un record llunyà......